Å×Ù ËÏÃÏ

Å×Ù ËÏÃÏ Å×Ù ËÏÃÏ

γράψε κάτι που αξίζει να διαβαστεί ή κάνε κάτι που αξίζει να γραφτεί

ΟΧΙ στα “ΝΑΙ” και στα υποκριτικά “ΠΑΡΩΝ” τους

Του Μανώλη Χατζηδημητρίου, Καθηγητή Μουσικής

Εκτελούν μία-μία τις υποχρεώσεις τους προς τους Αμερικανούς και όλοι τους χαίρονται διότι ο λαός δεν τους παίρνει ακόμη με τις πέτρες. Ο καθένας και μια δικαιολογία για να συντηρεί το μαγαζάκι του και να κρατά την εκλογική του βάση.

Η ΝΔ, όργανο από παλιά των ΗΠΑ, ταΐζει τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της με κηρύγματα περί «εθνικής συνείδησης» και ηττοπαθή συνθήματα για να ορθώσουμε τάχα ανάστημα στο σπίτι-χώρα μας. Με κάποιον πρέπει να είμαστε. Τι πειράζει αν είναι αυτός ακροδεξιός, πολεμοχαρής ή παραβιάζει το διεθνές δίκαιο; Τι πειράζει αν δεν αγαπά τους ανθρώπους και μας χρησιμοποιεί ενάντια σε λαούς με τους οποίους έχουμε παραδοσιακά φιλικές σχέσεις;

Ο δε ΣΥΡΙΖΑ, από προστάτης του δικαίου και της ειρήνης, έσκυψε το κεφάλι για να παραμείνει στο παιχνίδι της εξουσίας και να εξυπηρετεί τους πρώην Πασόκους που τον συντηρούν. Και σήμερα συνεχίζει το γνωστό παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ από το 1981: Δεξιά πολιτική στην εξουσία, εικονικές διαφοροποιήσεις και μισόλογα απ’ την αντιπολίτευση.

Τελικά όμως, σε τι διαφέρει η ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ; Μόνο στο όνομα. Το «Παρών» που είπε, το είπε για να φαίνεται πως τάχα δεν είναι ίδιος. Μα αφού αυτοί προετοίμασαν τη νέα Συμφωνία όταν βρίσκονταν στην κυβέρνηση! Και μάλιστα κατ’εντολή των πραγματικών ιδιοκτητών της πατρίδας μας.

Αυτή η υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ δεν προκάλεσε την ίδια την ιδιοκτησία. Ήδη από το 2015 είχανε παραδώσει το λαό στους δανειστές-Τροικανούς. Γνώριζαν καλά τι έπρατταν με την υπογραφή που έβαλαν φαρδιά-πλατιά μετά το «ΟΧΙ» του λαού στο Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. Με αυτήν, δέχονταν βεβαίως και όλες τις άλλες υπογραφές που έβαλε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ από το Μάιο του 2010.

Έτσι νομιμοποίησαν την αλλαγή ιδιοκτησίας από το λαό στους δανειστές - Τροϊκανούς. Παραβίασαν το Σύνταγμα και τη λαϊκή εντολή που τους δώθηκε. Και προχώρησαν σε μία δήθεν νέα λαϊκή εντολή με εκλογές που υποτίθεται τους κατοχύρωνε πολιτικά στα μάτια του λαού.

Οι πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι ξεχάσαμε και θα νομιμοποιήσουμε τις ενέργειές τους. Είμαστε εδώ για να αποκαταστήσουμε την Δημοκρατία, το Σύνταγμα, την λαϊκή κυριαρχία και το διεθνές κύρος της Ελλάδας. Ένα όνομα και μια ιστορία αγάπης, φιλίας, ειρηνικής συνύπαρξης των ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη. Για να ζήσουμε στην Ελλάδα που αγαπάμε, στην Ελλάδα του φωτός. Για μας αφέντης είναι ο λαός, ο άνθρωπος.

Όχι λοιπόν στις νέες «Βάσεις του θανάτου». Όχι στους υποκριτές. Όχι σε όλους εκείνους που καταστρέφουν το όνομα της Ελλάδας και μολύνουν το Ελεύθερο πνεύμα της.
ΕΧΩ ΛΟΓΟ - ΟΔΗΓΙΕΣ
 

ÔÉ ÃÉÍÅÔÁÉ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?