Å×Ù ËÏÃÏ

Å×Ù ËÏÃÏ Å×Ù ËÏÃÏ

γράψε κάτι που αξίζει να διαβαστεί ή κάνε κάτι που αξίζει να γραφτεί

Συγκυβέρνηση προς αποφυγή

Του Γιάννη Παναγιωτακόπουλου, Ιδιοκτήτη Βρεφονηπιακών σταθμών

Ένα κόμμα με σημαία και λόγο, όπως διατείνεται αριστερό και μάλιστα ριζοσπαστικό, πραγματοποιεί κυβερνητική συνεργασία με ένα ακροδεξιό κόμμα μειοψηφίας.

Ο «ανίερος» κυβερνητικός αυτός γάμος απεδείχθη νομιμότατος και κανονικός. Ιδεολογικά και πρακτικά και σύμφωνος με τα νέα ήθη και επιταγές της παγκοσμιοποίησης.

Και τούτο διότι παρά τις χρωματικές διαφορές στις σημαίες τους, τα δύο αυτά κόμματα έχουν ταυτόσημες ιδέες αλλά και τρόπους διακυβέρνησης.

Η χρωματική διαφοροποίηση είναι απλά το «σανό» των οπαδών τους.

Με τη φασίζουσα νοοτροπία που τους διακατέχει, αλλά και με την ασίγαστη και αδηφάγα όρεξη για εξουσία, προέβησαν στις ακόλουθες προδοτικές πράξεις:
- Πρωτίστως κατέλυσαν το Σύνταγμα της χώρας καθώς και το πολίτευμα αυτής.
- Μετά συμφώνησαν με τους οικονομικούς δεσμώτες μας, τη μακροχρόνια υποδούλωση της χώρας. Κάτι που σημαίνει, κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας, κατάργηση της εθνικής ανεξαρτησίας, κατάργηση της αυτοδιαχείρισης και αυτοδιάθεσης, κατάργηση της ελεύθερης ενημέρωσης, πατρονάρισμα της δικαιοσύνης και φτωχοποίηση ενός λαού.

Και δεν σταμάτησαν μόνο σε αυτά… προχώρησαν και παρακάτω. Αφού μείωσαν τους μισθούς, σε μισθούς πείνας, φορολογούν υπερβολικά μισθωτούς και ιδιωτικό τομέα και ολοκληρώνουν το έγκλημά τους με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς των ακινήτων.

Ο ιδιωτικός τομέας καταστράφηκε, οι επενδύσεις είναι πλέον ένα κακόγουστο ανέκδοτο και η ανάπτυξη μία φρούδα ελπίδα!

Ξεπουλάνε για ένα κομμάτι ψωμί την περιουσία της Ελλάδας και θριαμβολογούν για το επίτευγμα αυτό.

Ο δημόσιος όμως τομέας, πυλώνας στήριξης και δεξαμενή ψήφων, ευημερεί και αυξάνεται. Φορείς-φαντάσματα, υπηρεσίες χωρίς αντικείμενο, Γραμματείς και Φαρισαίοι, παρακοιμώμενοι, σύμβουλοι . . . ορδές «αφισοκολλητών», «σημαιοκρατούντων» και «ντουντουκοφόρων» που θα πρέπει να αμειφθούν για την προεκλογική τους αμισθί τότε υπηρεσία.

Ας προσθέσουμε τώρα σε αυτούς και τις νομιμοποιήσεις δεκάδων χιλιάδων μεταναστών.

Το κρασί της εξουσίας είναι μεν γλυκό αλλά είναι και βαρύ! Πολλά τα γράδα... και είναι άμαθοι...

Πέφτουν από το ένα ατόπημα στο άλλο, από την μία ηλιθιότητα στην άλλη, από την μία έκνομη πράξη στην άλλη. Το «πικ» όμως σε όλα αυτά είναι ότι δεν έχουν τη σεμνότητα να παραδεχτούν τα λάθη τους και προβαίνουν σε αφορισμούς και τρολαρίσματα, όταν βρίσκονται απέναντι σε κριτική.

Υποκριτές!

Ας ξεκινήσουμε με την ετυμολογία της λέξης: το να προσποιείται κάποιος και να αποκρύπτει τον πραγματικό (κακό) του εαυτό. Υποκρισία είναι όταν λέω ένα πράγμα αλλά κατά βάθος πιστεύω κάτι άλλο, όταν φανερώνω ένα πρόσωπο αλλά κατά βάθος είμαι κάποιος άλλος. Η υποκρισία, με άλλα λόγια, είναι το αντίθετο της γνησιότητας και της ειλικρίνειας.

Με αφορμή λοιπόν το θλιβερό γεγονός της πτώσης του ελληνικού μαχητικού και τον θάνατο του Έλληνα πιλότου, τα φασιστοειδή ερπετά, της θλιβερής αλλά και βλαβερής συγκυβέρνησης, προβαίνουν σε αναρτήσεις με το κλασσικό εικονίδιο του πένθους.

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Και δεν φτάνει αυτό, έχουμε και τους "υπαξιωματικούς" και τους ασπάλακες ακόλουθους, που ροκανίζουν και αυτοί, ό, τι πέφτει από το τραπέζι και τολμάνε να μιλάνε. Γλοιώδη υποκείμενα! Ακούστε τι είπε ένα αριστερός για την υποκρισία:

Η εντιμότητα στην πολιτική είναι αποτέλεσμα της δύναμης, ενώ η υποκρισία αποτέλεσμα της αδυναμίας.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν

Η κυβερνητική αυτή συνεργασία, θα πρέπει να γίνει παρελθόν, αλλά χωρίς να μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Αυτή η κυβέρνηση θα πρέπει να είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγή, για τις μελλοντικές γενιές, ώστε να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος!

ΕΧΩ ΛΟΓΟ - ΟΔΗΓΙΕΣ
 

ÔÉ ÃÉÍÅÔÁÉ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?